Healingen op afstand

HOE IS EEN AFSTANDS-HEALING TE VERKLAREN?
Alles is energie. Energie is trilling. Trilling gaat de wereld over (bijv. een telefoongesprek). Met healingen op afstand is er een energie-zender (ik) en een -ontvanger (jij of je dier). 

Tijdens een afstands-healing werk ik op het energetisch lichaam van mens of dier, waarbij ik in het lichaam kan zien wat er gaande is en ik kan zien wat er gebeurt tijdens de healing.
Na de behandeling beklijven de veranderingen in het fysieke lichaam gedurende de daaropvolgende dagen.

.
Healing in de Witte Piramide.
De piramide is een healingruimte waarbij altijd twee grote witte gedaanten verschijnen. Ik weet niet wie het zijn en zie nooit hun gezicht. Mens of dier die een healing krijgt, valt bij de piramide in slaap,  wordt door een witte gedaante opgetild en in de piramide op een wit ‘altaar’ gelegd.
Ik heb zelf twee healingen gehad in de piramide: ik zag mijn lichaam in onderdelen boven mij zweven; ik zag alle organen, spieren, bloedcellen enz. Ik heb niet iemand daadwerkelijk iets zien dóén, maar heb gezien dat er iets veranderde aan bijvoorbeeld een orgaan, een spier of cellen.
.
Universele healing
Tijdens deze healing stel ik mij volledig open voor wat zich aandient vanuit het Universum en dat varieert nogal: ik zie het lichaam van mens of dier voor mij en voel de trillingsfrequentie met mijn handen. Ik kan plaatselijk of voor het hele lichaam, energie doorgeven,  blokkades weghalen, licht inbrengen waardoor cellen weer in hun oorspronkelijke trilling komen enz.. Ik laat mij leiden en mijn handen doen waartoe zij worden aangespoord. Ik kan vooraf dus nooit vertellen wat ik precies ga doen.
Bij gewrichten en botten zie ik veranderingen in vorm plaatsvinden.
.
KOSTEN  HEALING
voor een healing op afstand € 40,-  per uur  excl. BTW
.

WAT TE DOEN ALS JE EEN AFSTANDS-HEALING WILT.
Stuur je e-mail voor aanvraag naar  trudy@mens-diertherapie.nl met daarbij
* de naam van jou of van je dier,
* een foto waarop ik jou of jouw dier in de ogen kan kijken en het hele lichaam kan zien (foto hoeft niet recent te zijn)
* in het kort een to-the-point omschrijving van de klacht / blokkade / situatie waarvoor je een healing vraagt. Dus niet algemeen ‘Ik ben zo moe’, maar nader gespecificeerd waaruit je vermoeidheid blijkt bijv.: ‘Als ik één trap op loop ben ik bekaf’. En niet ‘Ik heb zo’n pijn in mijn buik’ maar ook of het een stekende pijn is, zeurende pijn, alleen als je stilzit of juist als je loopt. 
Deze informatie hoeft niet voor mij, maar is voor jou vergelijkingsmateriaal om na de healing te kunnen concluderen wat je met de healing bent opgeschoten. 

 

AANVRAGEN VAN EEN INDIVIDUELE AFSTANDSHEALING 
We maken een afspraak binnen het tijdsbestek van een week.
Ik werk volledig intuïtief en een goede healing kan voor mij alleen plaatsvinden op het moment dat ik de juiste ‘klik’ voel met jou of met jouw dier. Op een gegeven ogenblik komt dier of persoon ineens in mijn gedachten. Zo snel mogelijk daarna vindt de healing plaats.

Om zo veel mogelijk tijd te kunnen besteden aan healingen en behandelingen, wil ik zo weinig mogelijk tijd besteden aan mijn boekhouding en werk ik als volgt: nadat de afspraak is ingepland, ontvang je een e-mail met de bankgegevens met de vraag om het gewenste bedrag over te maken. Deze e-mail is meteen je rekening.
De healing vindt plaats binnen de daarop volgende week.
.
Indien gewenst stuur ik je een korte omschrijving van hetgeen ik heb ondervonden tijdens de healing.
Wil je daarna meer weten of vertellen over wat er gaande is met je dier,
dan maken we een afspraak voor een (telefonisch) consult. Dit is niet inbegrepen bij de kosten van de healing.
.
p.s. ik reageer altijd binnen enkele dagen op je e-mail dus als je geen reactie hebt ontvangen, kijk dan even in je Spam.
.
Een healing is geen vervanging voor een medische behandeling.
Neem bij twijfel altijd contact op met een arts of medisch specialist.

Deelname aan een healing impliceert dat je akkoord gaat met de Algemene voorwaarden

 

 

 

Reacties zijn gesloten.