Praktijk voor dieren

Dieren met lichamelijke en/of mentale problemen gezond(er) maken. 
Mijn streven is om, tijdens het leven van je dier, ziekte en lijden zoveel mogelijk te verhelpen en om ooit, als het leven klaar is, een rustige  overgang mogelijk te maken.

.
Van klein kinds af aan communiceer ik met dieren.
Als 3-jarig meisje zei ik bij een ziek kitten: ‘Ik kan haar beter maken’.  Nu, 60 jaar later, is die intentie er nog steeds. 
Vele cursussen gevolgd (Reiki-master enz.) tot het tegenwoordig volledig intuïtief  werken.

Trudy Bazje - kopie

De sessie begint altijd met een gesprek met mens én dier.

Ik werk met energie / trillingsfrequentie en zoek de oorzaak van een blokkade.
Ik weet – voel – zie  waar een verstoring van de energie zit in een dierenlichaam; bijvoorbeeld een ontsteking zie ik als cellen die veel te snel bewegen. Als ik de snelheid van die cellen vertraag, kan de ontsteking verdwijnen.
Een gezwel zie ik als een donkere plek waar cellen te traag bewegen. Door de trilling van de cellen te versnellen ontstaat er weer doorstroming  waardoor het gezwel kan verdwijnen.
Behalve het daadwerkelijk werken met energie, zoek ik ook de verklaring voor het ontstaan van bijv. een ontsteking. Een ontsteking wordt ‘vertaald’ als woede, dus ga ik met je dier in gesprek of hij/zij ergens kwaad over is en zo ja, hoe we dat het beste kunnen oplossen.

Deze therapie kan in mijn praktijk of op afstand plaatsvinden.
.

De therapieën ‘Inkering in jezelf’ en ‘Inleving in jezelf’ lopen vaak in elkaar over: lichamelijke blokkades zijn vaak gerelateerd aan mentale blokkades en vice versa. Deze therapie duurt 1 – 2 uur en gebeurt op afstand. Je dier kan in zijn/haar vertrouwde omgeving blijven.

Therapie ‘INKERING  IN  JEZELF’
Samen met je dier kijk ik in het lichaam en praten we over de situatie waarbij de ziekte / klacht / pijn is ontstaan. De vroegere situatie wordt opnieuw beleefd met alle erbij betrokken mensen of dieren, totdat je dier de gebeurtenis emotioneel heeft verwerkt. Daarna kan de blokkade verdwijnen.

Therapie ‘INLEVING  IN  JEZELF’
Bij een ‘trauma’ moet de veroorzakende gebeurtenis gevonden en opgelost worden, anders ontstaat er na enige tijd een soortgelijk probleem of wordt het probleem steeds ernstiger bijvoorbeeld je dier wordt steeds banger. 
Ik bespreek met je dier het opgelopen trauma uit zijn/haar jonge leventje. Hierbij verwerkt je dier de gebeurtenis, de emotie is weg en er is alleen nog een herinnering en je dier zal bijvoorbeeld langzaamaan steeds minder bang zijn.

Trauma letterlijk uit de lichaamscellen verwijderen.
Alles wat je dier overkomt wordt letterlijk in lichaamscellen opgeslagen.
Ter ondersteuning van bovenstaande therapieën leer ik je een eenvoudige methode die je thuis gedurende ca. vijf dagen kunt toepassen. Met mijn methode verdrijf je oude gebeurtenissen (het verleden) uit de lichaamscellen en breng je je dier meer in het heden. 

.
TELEFONISCH CONSULT
Een telefonisch consult als je niet naar mijn praktijk kunt komen. Met dieren communiceren op afstand is heel logisch: zowel mens als dier zenden trillingsfrequenties uit als ze ergens aan denken. Om te communiceren met het dier stem ik mij af op de frequentie van het dier. Ook deze trillingen gaan de wereld over (zoals bij een telefoon)

669-Hondje-neus-nieuwsgierig-1920-Fotos-voor-Therapeuten-1560x878[1]

Tijdens een telefonisch consult werk ik met een foto dat ik het dier in de ogen kan kijken en een foto waarop het hele lichaam van het dier te zien is
zodat ik het lichaam kan scannen voor eventuele blokkades.

In mijn praktijk (te Veghel) of tijdens een telefonisch consult, praat ik allereerst met mens en dier over het (gedrags)probleem, de pijnklachten, ziekte, blokkade enz.  Bevindingen van dierenarts of andere therapeuten, verneem ik graag.

 

KOSTEN  van een consult (in mijn praktijk of telefonisch)
€ 60,- per uur

Afspraak maken of meer informatie
stuur een e-mail naar trudy@mens-diertherapie.nl

Lees voor deelname even de ‘Algemene voorwaarden’ via deze link  Algemene voorwaarden 

 

 

Reacties zijn gesloten.