Cursus en ervaringen oud-cursisten

CURSUS
‘Ben jij er klaar voor?’

233-Vrouw-rivier-zonlicht-rust-1920-Fotos-voor-Therapeuten-1560x878[1]

Wanneer je de weg kwijtraakt, leer je hem kennen.

De Wet van Aantrekking combineer ik met het aanpakken van je ‘Saboteur’ (een klein hersengebied in je hoofd).
Je ‘Saboteur’ koppelt huidige gebeurtenissen aan gebeurtenissen uit het verleden waardoor gevoelens uit het verleden je weer gaan overheersen: de bekende vicieuze cirkel die je niet kunt doorbreken.
De eerste dag praten we over jouw verleden en wijs ik je er steeds weer op wanneer jij praat of wanneer je Saboteur praat. Je Saboteur mag nog zijn gang gaan. Na deze dag zet je een dikke streep onder dat verleden; het verleden is voorbij en niet meer te veranderen.
De tweede dag praten we over heden en toekomst. Ook nu maak ik je steeds alert op je Saboteur, maar die gaan we meteen elke keer aanpakken. We oefenen met de Wet van Aantrekking om ‘problemen’ uit jouw dagelijks leven om te zetten naar successen. Je krijgt duidelijke handreikingen mee om daarmee door te gaan na de cursus.

KOSTEN
4-daagse cursus  (middagen)  €  480,-
Als therapie te doorlopen  € 60,-  per uur

Voor vragen of voor aanmelden stuur een e-mail naar  trudy@mens-diertherapie.nl
.
Lees svp de ‘Algemene voorwaarden voor deelname’  middels deze link Algemene voorwaarden

.

ENKELE  ERVARINGEN VAN OUD-CURSISTEN
Beste lieve Trudy,
hoe zal ik beginnen……. als eerste hoe bijzonder waren die 2 dagen met jou…. en wat een speciaal persoon ben jij……
die beslissing om naar jou toe te gaan, gaat behoren tot mijn topbeslissingen in mijn leven.
Het gaat goed met mij … die saboteur vraagt veel aandacht maar ik kan hem aan  …. en zo niet, dan ook goed … de volgende keer win ik weer.
Zo fijn dat het allemaal op een ontspannen manier kan.
Dank je wel Trudy.
Het leven lacht mij weer toe …. en ik lach mee 🙂
.
Hoi lieve Trudy,
Dank je wel voor de 2 dagen cursus.
Ik moet zeggen dat ik sindsdien overweldigd ben door alles wat op mijn pad komt. Bij thuiskomst trof ik H op de bank aan. We hebben een heel fijn gesprek gehad. En ik heb het op de manier kunnen doen zoals jij aan hebt gegeven. Ze was helemaal open en de oude vertrouwde H.  Met de andere kids ging het contact ook enorm goed.
Ik ben vooral positieve dingen aan het denken. Ik ben me non-stop bewust van mijn saboteur en dat is vermoeiend, en heel verhelderend. Het lukt me nu vooral om positieve gedachten te hebben en als het gaat borrelen in me, besef ik dat dat de saboteur is. En zo kan ik nog wel even doorgaan met grotere en kleinere dingen die gebeuren. Duidelijkheid richting mijn nieuwe vriend. Liefdevoller gevoel richting mijn ouders. Gesprekken die soepeler lopen.  Ik heb er lol in…zie het als een uitdaging…ik haast mezelf niet….stel geen eisen…. ga het gewoon allemaal ervaren en regelmatig jouw mail en mijn aantekeningen doorlezen.
Ik laat binnenkort weten wanneer ik met H een ochtend naar de dieren wil komen. Ik moet veel aan ze denken en zie ze zo voor me. Wat heb ik veel gespiegeld gekregen van die mannen, en van Blanche….  En van jou natuurlijk.
Je doet geweldig werk en bent een bijzonder mens voor mij.
Liefs,

,
Lieve Trudy
Ik wil je bedanken voor je coaching ! Ik vind je een heel mooi, lief, bijzonder en warm mens en heb onwijs genoten dat ik bij jou was.
Het gaat goed met mij. Ik merk dat ik vrolijk ben en meer straal. Ik heb mooie handvatten gekregen en ben daar nu al mee bezig.
Verder heb geoefend met na 2 negatieve gedachte een positieve gedachte neer te zetten, zodat ik mooiere dingen ga manifesteren. Dus ik vind dat ik al goed heb geoefend met een aantal dingen 😉    Verder vond ik de chakrabanden oefening erg fijn, die ga ik zeker vandaag nog doen, die misselijkheid komt nog te vaak naar boven dus dat kan ik dan lekker even in de banden gooien.
Ik ben heel benieuwd wat de toekomst zal brengen. Ik merk dat ik vooral moet vertrouwen dat het goed komt, welke kant het ook opgaat. De saboteur steekt nog vaak om het hoekje, maar ik zie hem nu, dus kan ik hem stoppen en positieve dingen denken.
Ik ben een bevoorrecht mens dat ik je heb ontmoet. Ik vond de coaching heel fijn. En heb heel veel geleerd.  Het lag in het verlengde van waar ik al mee bezig was, zoals het wensen, alleen heb ik nu ook meer info gekregen hoe je je negatieve gedachten
aan pakt en hoe snel iets zich manifesteert en hoe vaak je saboteur er ongemerkt is.
Ik ga je zeker mailen hoe het verder gaat !  We houden contact 😉
.

Hallo lieve Trudy,
Hier gaat alles oke… wat betreft de saboteur. Wat een handvat heb je me meegegeven. Opnieuw geboren worden en meer kansen zien alle dagen.
.
Hallo Trudy,
Nog heel erg bedankt voor de leerzame dagen. Het is bijzonder dat je zo de tijd neemt voor je cliënten.
Dat is wel even wat anders dan hoe de ggz instellingen werken… Geen druk en verwachtingen, geen gesprekjes die binnen 40 minuten klaar moeten zijn, maar alles heel ongedwongen en op een prettige manier.
Ik heb er veel van geleerd en zal er nog vaak aan terug denken.
Ik probeer me nu al bewust te zijn van mijn saboteur en hem zo nu en dan te verslaan. Dit is al een paar keer gelukt. 🙂
Groeten en nogmaals bedankt voor je hulp,

.

 Hoi Trudy,
Bedankt voor je mail en alle wijze teksten. Ik denk vaak terug aan de sessies, die ik als heel bijzonder ervaar.
De saboteur herken ik nu heel goed en ben bezig om met de technieken van het doorleven van het gevoel, het lachen en het zingen etc…het te doorbreken. Ik realiseer me dat ik er heel veel last van heb.
Het doorleven van het gevoel gaat gepaard met verdriet en teleurstelling, dus tijd om dit na voelen, om te buigen naar een positieve houding.
Ff wennen hoor. Ik neem ook de tijd om weer bij mezelf te komen en zie en voel nu ook veel meer. Verlangens zijn er volop…….ik hoop dat dit zich kan gaan manifesteren in de toekomst.
Verder: Ik doe mijn best en voel het verdriet vanwege veranderingen etc… En stuur bij op de positieve manier….duurt even, want ik voel regelmatig oud zeer en gelukkig herken ik het nu!
Ik vind je een leuke inspirerende vrouw en het was een bijzondere ervaring voor mij.
Liefs
.
Hallo fantastisch, lief en open mens.
Ik wil je bedanken voor je fantastische sessies en wil hierbij ook mijn grote bewondering uitspreken voor hetgeen je allemaal doet en dan met name het enthousiasme waarmee je het doet. Vol verbazing vraag ik mij af hoe je dat toch allemaal voor elkaar krijgt: Wat een levensenergie en wat een wijsheid heb ik bij jou kunnen ervaren.
De Wet van Aantrekking mag ik bedanken dat hij jou heel onverwachts op mijn pad heeft gebracht. Dank voor alle mooie inzichten die je mij hebt gegeven. Mijn leven is werkelijk veel mooier en fijner geworden en dat ongelooflijk snel.
Ik wens het iedereen toe om dat mee te mogen maken.
liefs
.

Hoi Trudy ,
Het Gaat kei goed, ik heb nog geen terugval gehad , en sta er gewoon van te kijken , Nog geen behoefte gehad aan te blowen , Kan het mezelf nog eens niet meer voorstellen is da wat.  Ik zit wel zo goed in mijn vel  , gisteren  aan het sporten geslagen hardlopen kei veel zin in het leven
voel me heel goed , heb dingen op een plaatsje kunnen zetten  waar ik al heel mijn leven mee zat
Bedankt voor je cursus
Lieve groetjes
.

Lieve Trudy
Ik ben je zeer erkentelijk voor de coaching die ik bij je mocht doorlopen. Eindelijk heb ik handreikingen gekregen om mijn leven te veranderen. Bij andere cursussen viel ik thuis altijd in een gat. Nu is dat niet gebeurt; je hebt me duidelijke aanwijzingen gegeven hoe ik thuis verder kan met mijn andere leven (uiteraard alles vanuit de acceptatie van het heden).
Ook wil ik graag vermelden dat ik het contact met jou heel erg waardeer. Je bent een warm, hartelijk en open mens waarbij ik mij gemakkelijk open kon geven. Daarbij ontstaat er door het gezamenlijk lunchen en dineren ook een diep contact. Ik voelde mij veilig bij jou en durfde moeilijke, emotioneel beladen dingen te vertellen. Dat was heel fijn en ik dank je daarvoor.
Wat heel bijzonder zijn je dieren. Uren zou ik bij hen willen zijn. Je merkte ook wel dat ik met de grootste moeite afscheid kon nemen. Jammer dat ik zo heel ver moet reizen maar zeker kom ik nog een keer terug. Tot die tijd heb ik mijn foto’s en jouw presentaties van je dieren dus zal die regelmatig nog eens bekijken.
Het ga jullie goed!
A
.
Ha Trudy,
je had gelijk, door mezelf te zien gebeuren er nu wonderen in mijn leven. Ik geloofde het eerst niet maar het is waar.
Mijn leven is 100% ten goede veranderd mede dankzij de stieren. Heb het goed en we zien ons vast nog wel eens.
Hartelijke groet
J
.
Beste Trudy
Er is echt wel wat met me gebeurd tijdens de cursus met jou en de dieren. Vooral het vasthouden van Django heeft me sterker op mijn benen gezet, geloof ik. Ik ga me nog verder verdiepen in de tips die je mij gegeven hebt.
Ik wens mijzelf een veel beter leven en visualiseer dat concreet.
Trudy, nogmaals bedankt voor de mooie uren bij jou en de dieren.
Update:
Ik kan je vertellen dat er bij mij wel iets veranderd is sinds mijn 2 dagen bij jou, vooral dankzij Django, geloof ik!
Ik sta veel krachtiger op mijn benen en stap letterlijk en figuurlijk gemakkelijker over (vervelende) dingetjes heen.
Ja, ik voel me een stuk stoerder.
In de liefde is het zo gegaan: mijn vriendin is op een avond boos bij me weggegaan nadat ik me eerlijk had uitgesproken had over wat ik wil. Korte tijd later kreeg ik een sms van haar dat het nu voor haar definitief uit was.
Ik heb sindsdien niks meer van haar gehoord en ik kan zeggen dat ik vrij goed op de been gebleven ben.
Ik heb een nadien een oproep op een relatiesite gezet en dat heeft geresulteerd in een date met een lieve vrouw.
Hoe snel kan die Wet v Aantrekking werken 🙂
Trudy hartelijk dank dat jij en je dieren mijn leven een nieuwe, mooie wending hebben gegeven.
.
Hallo fantastisch mens.
Ook ik schrijf graag een stukje m.b.t. de 2 fantastische dagen die ik bij jou heb meegemaakt. Ik had me al opgegeven en zag daarna pas dat je runderen hebt. Had ik dat van te voren geweten dan had ik het niet gedaan, maar o wat ben ik blij dat het zo is gelopen want ik zou iets heel bijzonders hebben misgelopen. Ik ervaar heel duidelijk dat je dieren bij mij iets hebben veranderd. Het succes van je therapeutische cursus (een veel betere benaming dan het een cursus te noemen) is mede aan je dieren te danken (wat mij betreft).
Ik dank je voor deze dagen. Ik heb heel duidelijke handreikingen gekregen om uit de vicieuze cirkel te blijven waar ik in deze 2 dagen uit ben gekomen. Ik ben je intens dankbaar dat je dit voor elkaar hebt gekregen.
Ik ga je beslist nog eens ontmoeten. Tot gauw.
M
.
Hallo lieve Trudy en je prachtige dieren.
Trudy, ik had het niet verwacht, maar ik ben echt veranderd in die 2 dagen. Dank je wel daarvoor. Iedereen in mijn omgeving ziet en merkt het aan mij. Zij zeggen dat ik er anders uitzie, dat ik bijna loop te stralen hihi. Zelfs mijn therapeut is helemaal onder de indruk en hij wil graag met jou kennismaken. Als je dat oke vindt dan geef ik hem jouw naam door?
Nooit gedacht maar mijn leven is echt veranderd in maar 2 dagen. Mijn dank is groot.
Groeten en graag tot nog eens.
X
.
Lieve Trudy
Wat een dagen bij jou en je dieren! Wat was het moeilijk voor mij. Nu kijk ik er lachend op terug maar ik wilde echt na een 1/2 uur al naar huis. De hele dag wilde ik eigenlijk alleen maar naar huis.
Ik kwam bij je omdat ik niet gelukkig was. Niet in mijn relatie, niet met mijn kinderen, niet in mijn werk. Wat heb je mij geconfronteerd met mijn negatieve kijk op de dingen. Wat confronterend om te merken dat ik de verantwoordelijkheid daarvoor bij mijzelf moest houden en niet bij mijn partner mocht neerleggen of bij andere mensen. Wat vond ik het erg om te ontdekken dat ik niet kan stralen. Wat was ik boos op jou omdat je mij dat liet inzien!! Maar je liet je niet afschrikken door mijn opmerkingen. Wat dapper dat je bleef volhouden terwijl ik het allemaal afkeurde en ontkende. Als ik er nu aan terugdenk schaam ik me bijna zoals ik me opstelde tegenover jou. Maar ook dat was oke bij jou. Wat ben je een bijzonder mens!
Bijna was ik de 2de dag niet teruggekomen maar wat ben ik BLIJ dat ik dat wel heb gedaan!!  Ook de 2de dag was niet gemakkelijk en je hebt veel moeite moeten doen om een glimlach op mijn gezicht te krijgen maar het is je gelukt .. ik voelde mij stralen en dat ‘smaakte naar meer’. Eigenlijk ging het die 2de dag steeds gemakkelijker om te voelen en mijzelf open op te stellen.
Lieve Trudy wat ben ik je dankbaar! Door jouw cursus heb ik nu een beter contact met man, kinderen en zelfs met mijn honden. Mijn relatie met mijn man heeft weer toekomst. We praten weer met elkaar en nu op een goede manier !
Ik houd je op de hoogte!
lieve groeten
S
.
Lieve Trudy
Ik zal het nooit vergeten :-).  Dat je mij hebt kunnen laten voelen dat ik ‘er toe doe’, dat ik liefde ben, dat ik ‘mooi’ ben. Wat knap dat je dat voor elkaar hebt gekregen. Wat bijzonder.
Dank voor je doorzettingsvermogen, voor je volharding, voor je vertrouwen in mij!!
Het is je gelukt. Oh nee, ik moet zeggen dat het ‘mij’ is gelukt. Nee, het is ONS gelukt.
Ik heb er een bijzondere vriendin bij. Dank je wel!!
W
.
Goedemorgen Trudy en je bijzondere dieren!
Heel graag wil ik hier vertellen hoe het met mij is verlopen om voor anderen een stimulans te zijn om de 2 cursusdagen bij jou zeker te gaan doorlopen want HET WERKT !! Ik kwam naar je toe met een snoepverslaving en met alle vervelende gevolgen die daarbij horen. De eerste dag was moeilijk en behoorlijk confronterend. Je hebt me laten zien dat ik vooral negatief terugkijk naar het verleden. Het was best moeilijk om positieve items te vinden maar wat fijn dat je mij daarop gewezen hebt en dat ik ze wel heb kunnen ontdekken. Wat ik vooral prettig vind is dat je mij hebt laten inzien dat ik niet tegen mijzelf vecht. IK ben de moeite waard, IK ben een mooi mens, liefdevol en bewonderenswaardig. Mijn saboteur wil mij anders laten denken en voelen. Wat fijn dat ik nu het onderscheid VOEL tussen mijzelf en mijn saboteur. Het heeft mijn leven veranderd. Echt veranderd. Wat ben ik jou en je prachtige dieren dankbaar. Ik heb mijn levensgeluk weer terug!  IK voel me van binnen goed, gelukkig, mooi, blij, vrij enz enz.
Ik heb geen snoep meer nodig.
Dank dat jullie mij mijn leven hebben teruggegeven.
Veel liefs van K
.
Hallo lieve Trudy
Ik wil jou en je dieren heel hartelijk danken voor de 2 fantastische dagen die mijn leven zo hebben veranderd.
Vol twijfel kwam ik naar je toe. Weinig eigenwaarde. Weinig vreugde in mijn leven. Maar ik wist niet hoe ik dat kon veranderen.
Wat heb je mij goed duidelijk kunnen maken waarom ik zo’n leven heb geleid (ha ha ik houd het in het verleden goed he, heb ik goed onthouden). Je hebt me veel aanwijzingen gegeven waarmee ik verder kan in mijn leven.
Vol vertrouwen dat een fijn leven ook voor mij haalbaar is ben ik bij je weggegaan na die 2 dagen. En het werkt! Het werkt echt zoals je vertelde met de wet van aantrekking. Die nieuwe denkwijze vraagt aandacht en die vervelende saboteur is echt een grote stoorzender .. maar ik houd vol en zal hem beslist helemaal verslaan.
Lieve Trudy, nogmaals alle dank.
Hartelijke groeten van E
.
Hallo Trudy.
Bedankt voor 2 heel bijzondere, leerzame, maar ook vrolijke dagen want wat breng je het allemaal met een mooie lach en een enthousiasme!!  Wat heb je hard gewerkt om mijn saboteur aan te pakken en zoals je die elke keer weer in de gaten had .. petje af !
Ik heb heel veel van je geleerd in die 2 dagen en was echt moe, maar het was het dubbel en dwars waard en zelfs meer dan dat.
Ik ga mijn leven leiden met een lach en een positieve instelling en het gaat een mooi leven worden. Dat weet ik zeker.
BEDANKT !!
F

Reacties zijn gesloten.