Ervaringen

Enkele voorbeelden van sessies bij dieren
.
De bijzondere afstandshealing van Bickel lees je onder de link Ervaringen healingen
.

DIER  SPIEGELT  MENS
Hond Dorus en pony Clarissa spiegelen de blokkade/ziekte van de mens. Als de mens die boodschap begrijpt en er naar handelt, dan kan het dier zijn/haar zelf-genezend vermogen inzetten en dan kan zelfs een terminaal ziek dier binnen een dag gezond zijn.

Hond Dorus

In mijn praktijk komen ze met de ernstig zieke Dorus. Ze zijn met Dorus bij de dierenarts geweest. De samenstelling van het bloed was dusdanig slecht, dat de arts hem meteen wilde laten inslapen.
Als ik Dorus vraag wat er gaande is, dan zegt hij dat het niet goed gaat met de mán waarbij hij woont. Bij navraag vertelt de man over recente sterfgevallen in zijn familie. Tijdens ons gesprek ontdekt hij dat hij voor iedereen de sterke schouder probeert te zijn, maar dat hij niet toekomt aan zijn eigen gevoelens en verwerking. Dat sloopt hem.
We bespreken de mogelijkheden om zijn problemen op te lossen.
Dorus heeft verder niets toe te voegen aan het verhaal en ik geef hem een healing.
De volgende dag doet de dierenarts opnieuw onderzoek en bloedonderzoek. Dorus blijkt gezond te zijn.
Dorus heeft nog ruim een jaar probleemloos geleefd. Toen hij weer ziek werd en bij me kwam, vertelde hij mij dat hij klaar was om te sterven.
Dorus heeft een healing gehad waarna hij nog een week fijn heeft geleefd,
zodat de mensen enigermate konden wennen aan het naderend afscheid.
Daarna is die grootse lieverd ingeslapen.
.
Paard Clarissa

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is love-for-animals-3698639_1920-1-996x1024.jpgNa mijn deelname aan een TV-uitzending, word ik gebeld door een huilende jongedame. Haar ernstig zieke paardje krijgt de volgende dag een spuitje om in te slapen en zij smeekt mij om te komen.
Paardje Clarissa vertelt dat ze zware hoofdpijn heeft, veel pijn in haar rug en pijn aan haar linker voorbeen.
Daarna vraag ik de jongedame wat er gaande is met haar zélf en dat is: ze heeft erg vaak migraine, heeft fysiotherapie voor langdurige rugproblemen en heeft, als gevolg van een valpartij, nog steeds last van haar linker knie.
Ik vertel haar dat ze haar paardje het beste helpt door haar eigen problemen op te lossen. Ze beseft goed de ernst van de situatie met betrekking tot Clarissa en de volgende dag maakt ze een afspraak voor verder onderzoek van de migraine-aanvallen. Ik geef Clarissa tot slot een healing.
De volgende middag krijg ik een telefoontje. De vee-arts is die ochtend bij Clarissa geweest, heeft haar onderzocht en kon alleen maar concluderen dat Clarissa kerngezond was. Clarissa heeft de klachten nooit meer gehad.
.

Alleen maar een doorgeefluik zijn … voor het eerst volledig leeg zijn.
Hennetje Lisa

Dit kleine witte hennetje loopt samen met kip Saartje bij Boebie in de wei.
Ik gooi een plastic deksel als een frisbee door de wei en zie te laat dat Lisa in de werplijn zit. De deksel treft Lisa hard in de nek. Zij valt op de grond, wild fladderend met een vleugel. Ze kan niet overeind.
Ik pak Lisa in mijn handen en houd haar tegen mij aan. Ik ben verbazingwekkend kalm. Normaal gesproken ga ik een healing geven, maar nu komt er niets in mij op .. het is helemaal stil … geen enkele gedachte of  gevoel. Lisa ligt doodstil in mijn handen.
Na enkele (?) minuten krijg ik de overtuiging dat het klaar is en dat het goed is. Ik geef Lisa een zoentje op haar kopje, strek mijn armen naar voren en zeg tegen Lisa: ‘Zo is het goed. Ga maar’. Lisa stapt rustig uit mijn handen en loopt weg. Ze heeft geen nekproblemen meer gehad.
.
Kalfje Binky
Kalfje Binky is  enkele dagen oud als hij ontsnapt uit de stal. Hij probeert over een muurtje te klimmen maar valt en blijft bewegingsloos liggen. De boer weet niet wat te doen. Ik loop snel naar Binky toe, neem zijn kopje in mijn handen, houd hem  tegen mij aan en dan wordt het in mij weer helemaal stil. Geen gevoelens, geen waarneming, niets … alleen maar ‘zijn’.
Ik blijf zo zitten totdat de pootjes van Binky bewegen. Ik breng mijn handen naar voren, geef een zoentje op zijn kop en met weer dat gevoel, ‘het is goed’, laat ik hem los. Deze keer loopt hij wat rustiger naar zijn moeder. Binky is weer in orde.

Reacties zijn gesloten.