Ervaringen

Vraagstelling: wat is er gaande bij de wat oudere hond B die de hele dag al erg onrustig is en niet goed loopt.

Sessie op afstand:
Na mijn voorbereidingen heb ik gevraagd of  B bij me wilde komen en hij kwam meteen aangerend.  Hij wilde graag naar de witte piramide (daar vinden healingen plaats), maar hij bleef niet binnen. Hij bleef rondrennen.
Ik ben in mijn praktijkruimte (letterlijk) op de grond gaan zitten met mijn voeten gekruist en heb aan B gevraagd of hij in mijn schoot kwam liggen. Dat deed B meteen. Ik heb mijn rug gebogen en er ontstond om ons heen een bol. In die bol zweefden we omhoog … naar de hogere sferen werd er verteld. Daar aangekomen stapte B meteen uit de bol en hij rende er vrolijk rond. Hij vond het er zalig en was blij dat hij het kon ervaren. Het was er ook erg mooi en zo heel vredig. Ik heb gevraagd of hij daar wilde blijven maar er kwam een heel stellig ‘nee’ en hij ging meteen weer in mijn schoot liggen. We zijn weer teruggegaan naar de aarde. Daar kwamen mijn 2 helpers om B vragen .. dat ik hem aan hen wilde overdragen. Dat heb ik gedaan en ze namen B mee. Na enkele minuten kwam B vrolijk en enthousiast aangerend. Ik heb nog even op zijn buik gewerkt (enige verstoppingen open gemaakt) en toen was het klaar.
Ik weet niet hoe lang B nog hier zal blijven, maar hij vindt het fijn dat hij weet waar hij later naar toe gaat. Ik heb tegen hem gezegd dat het overgaan niet gepaard hoeft te gaan met ziektes en/of met lijden maar dat hij gewoon ‘los mag laten’ als hij wil gaan. Dat was het moment waarna ik nog op zijn buik heb gewerkt.
Ik heb niet het idee dat hij binnenkort zal sterven dus geef rescue en vitamines en vooral lekker eten 😊

Update na 4 dagen:
Het gaat goed, echt stukken beter!! Ik heb hem inmiddels al remedy rescue gegeven en vitaminedruppels besteld. Hij loopt beter, is minder onrustig, is weer blijer. Super fijn.

 

Reacties zijn gesloten.