Healingen

EEN HEALING IS HET DOORGEVEN VAN ENERGIE
Alles bestaat uit energie, uit trilling. Hoe langzamer de trilling, hoe vaster de materie en hoe duidelijker voor ons mensen te zien, te voelen enz.  Hoe sneller de trilling (licht), hoe vluchtiger de materie.
Trillingsfrequentie is voor mij te voelen, te zien en te sturen.

IMG_1502

Healing is het doorgeven van energie met een hogere trillingsfrequentie.

.
Bij een healing mag je voor jouzelf en/of voor je dier álles vragen (genezing, helder inzicht, ontspanning enz.), maar accepteer dat er zal gebeuren wat voor dat moment het juiste is. Vraag om het meest haalbare, om vervulling van je meest dierbare wens en dan ….. laat alle verwachtingen los, onderga in vertrouwen de healing en laat al het mogelijke plaatsvinden !
.

april 2014 384.
.
Om zo zuiver mogelijk te behandelen, werk ik al 28 jaar aan mijn persoonlijke, intuïtieve en spirituele  ontwikkeling. Dat heeft er toe geleid dat ik tegenwoordig volledig intuïtief te werk ga.
.

Je kunt in mijn praktijk (in Veghel) komen voor een healing voor jou of jouw dier. Is dat, om welke reden dan ook, niet mogelijk dan is een healing op afstand een heel goed alternatief. Meer informatie vind je onder de link afstandshealing

.


KOSTEN voor een healing
.
€ 40,-  per uur  excl.  BTW

.

Wil je een afspraak maken?  Stuur een e-mail naar trudy@mens-diertherapie.nl
p.s. Ik weet de oorzaak niet, maar mijn e-mails kunnen in je Spam terechtkomen.
.

Lees ook even de ‘Algemene voorwaarden voor deelname’  via deze link Algemene voorwaarden .

Reacties zijn gesloten.